Pečiarka poľná so špenátom
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
pečiarka poľná
1
PL
olej
1
ks
cibuľa
250
g
špenát
2
strúčiky
cesnaku
trochu
soľ
trochu
korenie
trochu
muškát
postup
1.
Hlavičky pečiarok dobre opláchneme a olúpeme. Nohy z pečiarok dobre očistíme a nadrobno posekáme.
2.
Na panvici rozohrejeme olej, pridáme jemne nakrájanú cibuľu a posekanú hubu podusíme.
3.
Špenát dobre umyjeme, necháme odkvapkať a dáme na panvicu.Všetko okoreníme jemne rozotretým cesnakom, soľou, korením a muškátom.
4.
Zmesou naplníme hlavičky pečiarok, dáme ich do ohňovzdornej misky a pečieme 15 minút v rúre pri teplote 250 stupňov. Podávame ako predjedlo alebo ako súčasť zeleninového taniera.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.