Pridať recept

" Eintopf" zo zelenej fazuľky a zemiakov

" Eintopf" zo zelenej fazuľky a zemiakov
Zdroj: najkucharka

ingrediencie

750 g
fazuľa
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
500 g
zemiaky
trochu
soľ
trochu
korenie
2 ks
paradajka

postup

1.
Najprv očistíme struky. Odrežeme konce a stiahneme vlákna, potom struky dôkladne umyjeme a pokrájame na malé kocky.
 
2.
Zemiaky olúpeme, veľké pokrájame, malé necháme v celku. Spolu s fazuľkou ich pridáme do hrnca.
3.
Pridáme pokrájané paradajky, 1-2 šálky vody a necháme variť. Osolíme a okoreníme. Na stredne silnom plameni varíme obsah hrnca 40-50 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.