Šalát s kuskusom a tofu
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
PL
olej
220
g
údené fotu
1
PL
olivový olej
4
ks
jarná cibuľka
1
strúčik
cesnaku
450
ml
zeleninový vývar
250
g
kuskus
2
ks
paradajka
2
ks
farebná paprika
postup
1.
V panvici rozohrejeme olej, pridáme na kocky nakrájané fotu a opekáme asi 2 minúty dozlatista. Vyberieme z panvice a necháme odkvapkať na kuchynskej papierovej utierke.
2.
Zohrejeme viac olivového oleja, vložíme mladú jarnú cibuľku pokrájanú na kolieska, rozotretý cesnak a na strednom ohni pražíme 2 minúty. Prilejeme vývar a necháme zovrieť. Odstavíme z ohňa, prikryjeme a necháme asi 3 minúty odstáť. Vmiešame tofu, znovu prikryjeme a necháme stáť ďalšie 2 minúty.
3.
Horúci kuskus s tofu ozdobíme paradajkami nakrájanými na osminky a na rezančeky nakrájanou farebnou paprikou. Ihneď podávame.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.