Pridať recept

Šalát s treskou a mandľami

ingrediencie

1 PL
extra panenský olivový olej
1 PL
limetová šťava
2 KL
citrónová šťava
1 KL
mletá paprika
400 g
treska
4 PL
extra panenský olivový olej
1 PL
vínny ocot
1/2 KL
dijonská horčica
štipiek
morská soľ
štipiek
mleté čierne korenie
300 g
hlávkový šalát
50 g
mandľové lupienky

postup

1.
V miske zmiešame olivový olej s limetovou šťavou, citrónovou šťavou a mletou paprikou. Zmesou potrieme tresku a ugrilujeme ju na strednom ohni z oboch strán asi 7 minút.
 
2.
Medzitým si zmiešame olivový olej, vínny ocot, dijonskú horčicu, morskú soľ a mleté čierne korenie. Rybu roztrháme na malé kúsky, dáme do misy, pridáme natrhaný šalát a pokvapkáme dressingom. Posypeme mandľovými lupienkami a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať