Pridať recept

Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby

Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby
Zdroj: diva.sk

ingrediencie

4 ks
pstruh
100 g
slanina
2 ks
červená paprika
250 g
cherry paradajky
2 ks
citrón
100 g
orechy
100 g
maslo
olivový olej
zemiaky
pažitka
bazalka
tymian
šalvia
medovka

Na šalát

rukola
zelený šalát
paradajka
mrkva

postup

1.
Bylinky podrvíme v mažiari a pridáme olivový olej. Pstruhy nasolíme a potrieme ich bylinkovou zmesou aj zvnútra. Červenú papriku nasekáme nadrobno spolu so slaninkou a touto zmesou naplníme dva pstruhy. Orechy tiež podrvíme v mažiari a nimi naplníme druhé dva pstruhy. Dáme na pekáč, obložíme kolieskami citrónu, zvyškom papriky a paradajkami, pridáme asi 50 g masla a dáme piecť na 30 minút. Zemiaky uvaríme, ochutíme maslom a pažítkou. Jarnú zeleninu očistíme a nakrájame. Z olivového oleja, citrónovej šťavy a byliniek urobíme dressing, zalejeme ním šalát a posypeme orechmi. Podávame pečené pstruhy so zemiakmi a šalátom z jarnej zeleniny. http://videoalbumy.azet.sk/plnene-pstruhy/Xk6xxKgXOGG7TpBB/
Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby
Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby
Zdroj: diva.sk
 
Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby
Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby
Zdroj: diva.sk
Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby
Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby
Zdroj: diva.sk
Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby
Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby
Zdroj: diva.sk
Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby
Videorecept: Plnený pstruh na dva spôsoby
Zdroj: diva.sk
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať