Losos v šampiňónovo-smotanovej omáčke
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
filety z lososa
500
g
zavárané šampiňóny
2
ks
smotana na šľahanie
kôpor
250
g
cherry paradajky
soľ
1
PL
olej
zemiaky
250
ml
smotana na varenie
10
strúčikov
cesnaku
postup
Filety nakrájame, položíme ich na plech vytretý olejom, osolíme, posypeme Dobrotou, naukladáme na ne pokrájaný kôpor, šampiňóny a po okrajoch plechu paradajky. Zalejeme smotanami a pečieme asi 35 minút pri teplote 200 stupňov. Zemiaky ošúpeme, nakrájame na tenké kolieska, poukladáme na vymastený plech, posypeme Dobrotou, dochutíme pretlačeným cesnakom a prikryjeme druhou vrstvou zemiakov. Zalejeme smotanou a pečieme asi 40 minút pri teplote 200 stupňov.
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.