Pridať recept

Losos v šampiňónovo-smotanovej omáčke

Losos v šampiňónovo-smotanovej omáčke
Zdroj: dobruchut.sk

ingrediencie

800 g
filety z lososa
500 g
zavárané šampiňóny
2 ks
smotana na šľahanie
kôpor
250 g
cherry paradajky
soľ
1 PL
olej
zemiaky
250 ml
smotana na varenie
10 strúčikov
cesnaku

postup

Filety nakrájame, položíme ich na plech vytretý olejom, osolíme, posypeme Dobrotou, naukladáme na ne pokrájaný kôpor, šampiňóny a po okrajoch plechu paradajky. Zalejeme smotanami a pečieme asi 35 minút pri teplote 200 stupňov. Zemiaky ošúpeme, nakrájame na tenké kolieska, poukladáme na vymastený plech, posypeme Dobrotou, dochutíme pretlačeným cesnakom a prikryjeme druhou vrstvou zemiakov. Zalejeme smotanou a pečieme asi 40 minút pri teplote 200 stupňov.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať