Pridať recept

Video: Losos v smotanovej omáčke

ingrediencie

600 g
filety z lososa
100 ml
olivový olej
soľ
korenie na pizzu
1 ks
kyslá pochúťková smotana
kôpor
1 PL
chren
1 PL
horčica
kryštálový cukor
mleté čierne korenie
citrón

postup

1.
Rybu nakrájame na plátky hrubé asi 3 cm, osolíme, posypeme korením na ryby. Na horúcom oleji z oboch strán narýchlo opražíme. Smotanu zmiešame s chrenom, najemno pokrájaným kôprom, horčicou, cukrom a korením. Podľa chuti dosolíme a ochutíme citrónovou šťavou. Lososa servírujeme s pripravenou omáčkou, uvarenými zemiakmi a plátkom citróna.
 
2.
http://videoalbumy.azet.sk/videorecept/5RIfVVNjbSSJAWWN/
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Muffiny s parížskou šľahačkou
Parížska šľahačka verzus parížsky krém, rozdiel je obrovský! Toto by mala vedieť každá gazdinka + krémové recepty
Medzi parížskou alebo francúzskou šľahačkou a parížskym krémom je rozdiel. Viete, aký?
Čerstvá smotana
Ako a čím nahradiť smotanu vo varení i pečení
Vynájdite sa, ak vám v chladničke chýba smotana. Existujú rôzne alternatívy, ktoré vás v tejto situácii vždy...
Jahody, šľahačka a snehové pusinky (Eton mess)
Jahody so šľahačkou: 10 overených receptov na nepečené dezerty zo sladkých jahôd a poctivej smotany
Jedným zo stálych dezertov v ponuke cukrární nášho detstva bolo jednoduché spojenie jahôd a šľahačky...
Losos na mnoho spôsobov: Vyskúšajte tieto recepty na chutné a rýchle jedlá z delikátnej ryby
Losos na tie najchutnejšie spôsoby: Stačí poznať túto malú fintu a podarí sa vždy na jednotku, tajomstvo prezradili šéfkuchári!
Losos je považovaný za dôležitý zdroj cenných živín a zdravých tukov a zároveň je to veľmi chutná ryba...