Bravčový závitok so šampiňónmi
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
bravčové mäso
200
g
olej
200
g
šampiňóny
200
g
mleté bravčové alebo teľacie mäso
50
g
mleté orechy
2
ks
vajce
2,5
PL
strúhaný syr
soľ
mleté čierne korenie
postup
1.
Šampiňóny pokrájame a udusíme na oleji, osolíme a okoreníme. Primiešame k mletému mäsu a pridáme vajíčka, orechy a syr. Všetko spolu dobre premiešame.
2.
Pripravenú plnku dáme na plátky mäsa, zavinieme a previažeme niťou. Prudko ich opečieme na rozpálenom oleji, podlejeme, osolíme a prikryté pečieme približne 1 hodinu v rúre. Najlepšie je podávať s ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.