Zapečené baranie mäso
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
baranie mäso
olej
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
3
ks
paradajka
2
ks
červená paprika
100
g
mrazený hrášok
100
g
zelená fazuľa
300
g
zemiaky
6
dl
zeleninový vývar
soľ
mleté čierne korenie
4
ks
vajce
5
dl
kefír
100
g
tvrdý syr
postup
1.
Mäso nakrájame na kocky. Potom si nakrájame cibuľu nadrobno, ktorú opražíme na rozohriatom oleji. Potom k nej pridáme mäso a opečieme. Podlejeme vývarom, pridáme zelenú fazuľku, pokrájanú mrkvu a dáme dusíme 40 minút.
2.
Keď je mäso takmer mäkké, pridáme nakrájané paradajky, papriku, zemiaky a ďalej dusíme domäkka. Osolíme, okoreníme, pridáme hrášok a všetko dáme do zapekacej misy. Polejeme rozšľahanými vajíčkami s kefírom a dáme zapiecť. Pred koncom ešte posypeme postrúhaným syrom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.