Paradajkový penový syr
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
tvaroh
100
g
maslo
štipiek
soľ
100
g
kečup
100
ml
smotana na šľahanie
1
KL
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
1
ks
paradajka
trochu
bazalka
postup
Maslo vymiešame dopenista, pridáme pretretý tvaroh, soľ, nasekanú cibuľu, pretlačený cesnak, kečup a dobre premiešame. Potom pridáme vyšľahanú smotanu a zmes metličkou ľahko vyšľaháme. Hotový syr ozdobíme bazalkou a pokrájanou paradajkou. Podávame ako samostatný pokrm alebo ako nátierku na chlebíčky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.