Pridať recept

Hovädzí guláš na segedínsky spôsob

Hovädzí guláš na segedínsky spôsob
Zdroj: muz_s_vareskou

ingrediencie

400 g
hovädzia lopatka
olej
1 ks
cibuľa
70 g
paradajkový pretlak
trochu
mletá červená paprika
1 ks
bobkový list
300 g
kyslá kapusta
mleté čierne korenie
1 strúčik
cesnaku
soľ

postup

1.
Mäso nakrájame na kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na rozpálenom oleji, osolíme, pridáme pretlak a dusíme 10 minút. Potom pridáme mäso, bobkový list, papriku, korenie. Podlejeme horúcou vodou a dusíme.
 
2.
Keď je mäso takmer hotové, pridáme k nemu pokrájanú kapustu a dusíme domäkka. Dochutíme pretlačeným cesnakom. Môžeme podávať s chlebom alebo knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fermentovanie zeleniny
3 vynikajúce a zdravé fermentované pochúťky: Kapusta, jablká i salsa
V predchádzajúcom článku sme si povedali, prečo sú fermentované potraviny dnes považované za superpotraviny...
Zhorkla vám kyslá kapusta? Toto je dôvod prečo a ako ju zachrániť!
Zhorkla vám kyslá kapusta? Už nikdy viac sa to nestane, pozor na tieto chyby! Máme tip, ako ju zachrániť, kapustnica bude výborná
Stalo sa to aj vám? Toto sú dôvody, prečo je kyslá kapusta horká a skvelý tip, ako ju zachrániť!
Pravý hovädzí tatarák
Pravý hovädzí TATARÁK a variácie, ktoré ešte nepoznáte! Táto luxusná pochúťka u nás na Silvestra nesmie chýbať!
Patríte medzi skupinku nadšencov, ktorým sa pri pohľade na tatársky biftek s cesnakovými hriankami zbiehajú...
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...