Hovädzie v zelenine
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzie stehno
soľ
celé čierne korenie
1
strúčik
cesnaku
2
ks
mrkva
1
ks
petržlen
100
g
zeler
100
g
zelená fazuľka
100
g
karfiol
2
ks
pór
100
g
ružičkový kel
petržlenová vňať
20
g
maslo
postup
1.
Mäso vložíme do studenej vody, pridáme pár zrniek korenia a uvaríme do mäkka. Potom pridáme cesnak, celú mrkvu, petržlen a zeler. Neskôr pridáme zelenú fazuľu, karfiol rozobratý na ružičky, pór a celý kel, petržlenovú vňať a varíme domäkka.
2.
Po uvarení mäso nakrájame na plátky. Mrkvu, petržlen a zeler nastrúhame na hrubšie rezance, ostatnú zeleninu môžeme tiež podávať s mäsom, ale nemusíme. Nastrúhanú zeleninu dáme na tanier a na ňu poukladáme plátky mäsa. Nakoniec polejeme maslom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.