Pridať recept

Omeleta so špargľou

ingrediencie

100 g
špargľa
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
2 ks
vajce
1/2 ČL
slnečnicový olej

postup

1.
Špargľu pripravíme na pare asi 8 minút, kým nezmäkne. Keď je ešte horúca, tak ju posolíme a okoreníme.
 
2.
Vajíčka vyšľaháme do peny a na panvicu dáme zohriať olej a vylejeme rozšľahané vajíčka a poukladáme na ne na kúsky nakrájanú špargľu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Špargľa
Ako sa má špargľa variť? Väčšina ľudí robí prácu navyše, zbytočne!
Špargľa by mala byť mäkká, ale zároveň pevná a šťavnatá. To je pre niektorých ľudí ťažké dosiahnuť...
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Skladovanie špargle sa zdá byť samozrejmosťou, no mnohí ľudia robia základnú chybu. Špargľa tak rýchlo...
Delikátna špargľa: Všetky recepty, ktoré potrebujete poznať, aby ste vždy pripravili tú najchutnejšiu  špargľu
Delikátna špargľa: Všetky recepty, ktoré potrebujete poznať, aby ste vždy pripravili tú najchutnejšiu špargľu
Jedna z najdelikátnejších zelenín má obmedzenú sezónu od apríla do júna, preto si ju treba vychutnať, kým...
Bylinková nátierka
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...
Špargľa: Zelenina, ktorá zmení vaše jarné menu
Špargľa: Zelenina, ktorá zmení vaše jarné menu
Nastala sezóna špargle. Povieme vám, prečo by ste ju mali jesť a čo si z nej pripraviť.
Vyhadzujete konce špargle? Je to obrovské plytvanie. Takto ich môžete použiť
Vyhadzujete konce špargle? Je to obrovské plytvanie. Takto ich môžete použiť
Špargľa je veľmi jemná, ale má tvrdé, drevnaté stonky. Väčšina ľudí ich odreže alebo odtrhne a vyhodí. To...