Tatranský pstruh
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
pstruh
120
g
slanina
1
ks
cibuľa
100
g
šampiňóny
paradajka
mleté paprika
hladká múka
soľ
petržlenová vňať
postup
1.
Na vyškvarenej slaninke opečieme nakrájanú cibuľu. Vložíme umyté a posolené ryby obalené v hladkej múke. Jemne opečieme z každej strany. Pridáme nakrájané šampiňóny, paradajky a pečieme domäkka.
2.
Podávame so šampiňónmi, cherry paradajkami a posypeme petržlenovou vňaťou. Ozdobíme s plátkom citrónu. K rybe je vhodné podávať opečené zemiaky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.