Bravčové plnené mäso
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
plátkov
bravčové karé
3
ks
farebná paprika
60
g
šampiňóny
8
plátkov
syr tvrdý
8
plátkov
slanina
trochu
olej
1
PL
maslo
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
trochu
vývar
postup
1.
Papriky pokrájame na väčšie kúsky a v panvici ich na oleji opečieme z oboch strán. Šampiňóny nakrájame na hrubšie plátky a opečieme v panvici na masle, posolíme a necháme vychladnúť.
2.
Mäso natenko naklepeme, osolíme a okoreníme z oboch strán. Na každý kúsok mäsa položíme plátok syra, slaniny, rozložíme papriku a šampiňóny. Zvinieme do rolky a zaviažeme niťou.
3.
Uložíme do olejom potretej zapekacej misy. Mäso pokvapkáme olejom, podlejeme trochou vývaru a dáme zapiecť do vyhriatej rúry. Podávame s varenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.