Jahňacie na srbský spôsob
8
porcií
90
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
jahňacie mäso
Marináda na mäso
500
ml
olej
1,5
ks
cesnaku
1
balíček
sušená bazalka
1
KL
drvená rasca
2
KL
celá rasca
3
PL
zeleninové ochucovadlo
2
PL
steakové korenie
Zelenina
instantný bujón
1
ks
červená paprika
1
ks
žltá paprika
1
ks
zelená paprika
2
ks
pór
3
ks
cibuľa
postup
1.
Vykostené mäso nakrájame na menšie kocky ako na guláš. Na marinádu zmiešame olej, roztlačený cesnak, bazalku a všetky koreniny, vmiešame kocky mäsa a dáme na 4 dni odležať.
2.
V deň prípravy nalejeme do väčšieho hrnca pohár vody, pridáme štipku bujónu, marinované mäso aj s marinádou a dusíme vo vlastnej šťave domäkka. Podusené mäso preložíme do veľkej panvice, pridáme nakrájanú zeleninu – papriku nakrájanú na kocky, pór a cibuľu na kolieska a dusíme ešte 10 – 15 minút.
3.
Prelistujte si Nebíčko v papuľke 2 v internetovom kníhkupectve BUX.sk.
Nebíčko v papuľke: http://www.bux.sk/knihy/205703-nebicko-v-papulke-2.html
Prelistujte si: http://www.bux.sk/knihy/205703-nebicko-v-papulke-2.html?show=stranky#additional-info
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.