Cibuľový šalát
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
šalotka
50
g
maslo
100
ml
voda
50
ml
vínny ocot
2
PL
olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté biele korenie
1
ks
pór
postup
Cibuľu ošúpeme, pokrájame na kolieska a na masle trochu podusíme (nesmie však zožltnúť), alebo ju vložíme do vriacej octovej vody asi na 10 minút a varíme. Upravenú cibuľu zalejeme zálievkou pripravenou z vody, vínneho octu, oleja, soli, na kolieska nakrájaného póru a korenia. Poriadne premiešame a dáme chladiť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.