Valašská kapusta s bravčovým mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové mäso
1
ks
cibuľa
40
g
tuk
mletá červená paprika
2
kg
hlávková kapusta
soľ
1/2
liter
kyslá smotana
20
g
hladká múka
postup
1.
Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno a opražíme na tuku.
2.
Pridáme mletú červenú papriku, nakrájané mäso a pražíme spolu približne 30 minút.
3.
Pridáme nakrájanú hlávkovú kapustu, osolíme, prikryjeme a dusíme. Počas dusenia podlievame vodou, aby nám jedlo nepriháralo.
4.
Keď už je mäso a kapusta mäkká, pridáme smotanu rozmiešanú s múkou a necháme chvíľu povariť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.