FOTORECEPT: Grilované cesnakovo-medové rebierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové rebierka
1
ks
cibuľa
2
ks
bobkový list
1
PL
soľ
Marináda
2
PL
kečup
2
KL
med
2
KL
worchesterská omáčka
2
KL
sójová omáčka
1
KL
grilovacie korenie
6
strúčikov
cesnaku
1/2
KL
mletá rasca
soľ
vegeta
postup
1.
Rebierka uvaríme do mäkka v osolenej vode, do ktorej sme pridali 1 rozpolenú cibuľu a 2 bobkové listy.
2.
Pripravíme si marinádu: v miske zmiešame 1 PL kečupu, 1 KL medu, 1 KL worchesterovej omáčky, 1 KL sójovej omáčky, 1 KL grilovacieho korenia, 6 pretlačených strúčikov cesnaku, 1/2 KL mletej rasce, soľ a vegetu (podľa chuti).
3.
Marinádou potrieme rebierka a necháme aspoň 4 hodiny odležať. Ja som to nechala cez noc a urobila som dobre :)
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.