Pridať recept

Cesnakové rybie filé

ingrediencie

600 g
mrazené rybie filé
3 strúčiky
cesnaku
1 liter
studená voda
citrón
4 PL
hladká múka
1 PL
mletá červená paprika
1 ČL
vegeta
1 štipka
mleté čierne korenie
soľ
olej na opekanie

postup

1.
Filé dáme najskôr do studenej vody a roztlačíme do nej cesnak. Filé necháme vo vode asi hodinu.
 
2.
Po vybratí ho trochu osušíme. Pokvapkáme ho citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme. Filé potom obalíme v múke, ktorú sme si predtým zmiešali s paprikou, vegetou a korením.
3.
Na panvicu si dáme rozohriať olej a opekáme na ňom v múke obalené rybie filé z oboch strán. Podávame so zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Cesnak
Ako správne konzumovať cesnak, aby sme využili čo najviac jeho fantastických benefitov
O cesnaku sa často hovorí ako o prírodnom antibiotiku. Už naše staré mamy využívali jeho liečivé účinky...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Bez cesnaku by bola naša kuchyňa chudobnejšia. Táto zelenina jednoznačne obohacuje chuť jedál, a aj keď...