Kurča na hubách a paradajkách
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
ks
paradajka
1
ks
kurča
1
ks
cibuľa
250
g
šampiňóny
3
strúčiky
cesnaku
olej
soľ
petržlenová vňať
postup
1.
Kurča dobre umyjeme, pokrájame a zbavíme kože. Potom ho osolíme.
2.
Olej zohrejeme v rajnici a vložíme tu nadrobno nakrájanú cibuľu, nakrájaný cesnak a po chvíľke aj mäso. Budeme prikryté chvíľku dusiť, následne primiešame aj nakrájané šampiňóny, podlejeme troškou vody a budeme dusiť ďalej.
3.
Tesne pred dokončením primiešame paradajky, ktoré sme pred tým sparili, olúpali a pokrájali. Po chvíľke dáme rajnicu preč zo sporáka a hotové posypeme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.