Pridať recept

Medové kurča

ingrediencie

125 g
maslo
2 ks
paradajkový pretlak
3 PL
med
1 ks
kurča
1 ks
cibuľa
1/2 KL
majorán
1/2 KL
škorica
mleté čierne korenie
soľ
olej

postup

1.
Umyjeme kurča a naporciujeme ho na osem častí a dáme ho do rajnice, prelejeme pretlakom a osolíme. Pridáme maslo, cibuľu ktorú sme pokrájali na kolieska a poprašíme korením.
 
2.
Zakryjeme rajnicu a dusíme na miernom ohni, občas potrasieme, aby sa celý obsah dôkladne premiešal. Keď je mäso mäkké vyberieme ho. Odparíme šťavu a primiešame do zmesi med, majorán a škoricu. Mäso vložíme späť, dobre premiešame a dáme preč z ohňa.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
To najchrumkavejšie kura, aké ste kedy jedli!
Presný a overený postup, ako sa dopracovať k tomu najdelikátnejšiemu pečenému kuraťu.
Vykosťujeme kurča
Viete ako vykostiť celé kurča? Ako na to poradí šéfkuchár
Šéfkuchár Roman Pekný nám ukáže, ako vykostiť celé kura tak, aby nám zostal jeden veľký kus mäsa na chutnú roládu:
Najlepšie a najznámenšie recepty na kuracie mäso na jednom mieste. Šťavnaté, chrumkavé aj varené!
Najobľúbenejšie a najznámejšie recepty na kuracie mäso na jednom mieste. Číslo 3 je náš FAVORIT!
Zoznam najchutnejších a najpopulárnejších receptov na kuracie mäso z rôznych kútov sveta.
Kurča s ryžou z jedného hrnca: Praktický a extra chutný obed
Kurča s ryžou z jedného hrnca: Praktický a extra chutný obed
Najobľúbenejšia kombinácia mäsa a prílohy nemusí vždy vznikať v rôznych hrncoch.
3 fantastické večere z jedného kurčaťa
3 večere z jedného kurčaťa: Spotrebujte celé na tri rýchle a delikátne jedlá
Upečte si celé kura a vychutnajte si ho vždy inak počas troch dní.
Fantastické obaľované kura 5x inak
Obaľované kura: Týchto 5 chrumkavých obalov budete chcieť vyskúšať
Ak máte radi chrumkavú kôrku na šťavnatom kuracom mäsku, určite sa nechajte inšpirovať týmito chutnými...