Falošný srnčí chrbát
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
bravčová pečeň
6
ks
rožok
5
ks
vajce
2
ks
cibuľa
2
PL
bravčová masť
4
PL
mlieko
soľ
mleté čierne korenie
1
ČL
vegeta
1
štipka
rasca
strúhanka na vysypanie formy
postup
1.
Na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme k nej rožky pokrájané na drobné kúsky a opražíme ich.
2.
Časť pečene zomelieme a časť pokrájame. Časť pomletej pečene primiešame k zmesi cibule a rožkov, pridáme žĺtky, mlieko, koreniny, soľ a dobre premiešame. Do masy potom pridáme vyšľahaný sneh z bielkov.
3.
Formu na srnčí chrbát vymastíme a vysypeme strúhankou. Na dno uložíme na menšie kúsky nakrájanú pečeň a na ňu navrstvíme pripravenú zmes z pomletej pečene. Dáme piecť do rúry, kým povrch nezhnedne.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.