Pridať recept

Rezne z údeného mäsa v pivovom cestíčku

Rezne z údeného mäsa v pivovom cestíčku
Zdroj: muz_s_vareskou

ingrediencie

500 g
varené údené mäso
3 ks
vajce
100 g
hladká múka
1 štipka
soľ
trochu
horčica
pivo

postup

1.
Údené stehno alebo karé dáme variť, tak aby zostalo šťavnaté. Po uvarení a vychladnutí ho pokrájame na plátky, potrieme horčicou a obalíme v cestíčku pripravenom z múky, vajec a piva. Cestíčko by malo byť hladké.
 
2.
Rezne obalené v cestíčku vyprážame v rozpálenom oleji z oboch strán. Podávame s opekanými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
5.12.2017 11:29 | |
+1 -0
idem to zajtra skusit,,dam vediet
Podobné články
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.