Pridať recept

Zemiakový šalát s jablkom

ingrediencie

600 g
uvarené zemiaky
1 ks
kyslá uhorka
2 ks
uvarené vajce natvrdo
1 ks
kyslé červené jablko
1 ks
cibuľa
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
ocot
majonéza

postup

Uvarené zemiaky pokrájame na menšie kúsky, pridáme k nim pokrájanú uhorku, pokrájané vajce uvarené na tvrdo, jablko a nadrobno pokrájanú cibuľu. Premiešame, osolíme, okoreníme a okyslíme. Nakoniec primiešame majonézu. Najlepšie je ho dať vychladnúť do chladničky.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Russian traditional salad in glass bowl decorated with Cherry tomatoes and fresh green parsley.
Toto sú účinky konzumácie zemiakového šalátu. Takto reaguje telo!
Ťažko si predstaviť veľkonočný stôl bez zemiakového šalátu. Hoci sa najčastejšie konzumuje na Veľkú Noc,...
Aj vy šúpete zemiaky do veľkonočného šalátu? Už to robiť nikdy nebudete, musím sa s vami podeliť
Aj vy šúpete zemiaky do veľkonočného šalátu? Nerobte to, radí skúsená kuchárka! Tento geniálny TRIK takmer nikto nepoužíva a to je škoda
Šúpanie zemiakov budete odteraz považovať za úplne zbytočné! Ak dnes pripravujete sviatočný zemiakový...
Ako dlho sa môže veľkonočný zemiakový šalát skladovať?
Ako dlho sa môže veľkonočný zemiakový šalát skladovať?
Zemiakový šalát je veľkonočná klasika, ktorá nebude chýbať na sviatočnom stole. Naopak, môžete očakávať,...
Ako dlho sa môže otvorená majonéza skladovať?
Ako dlho sa môže otvorená majonéza skladovať?
Majonéza je nevyhnutná pre veľkonočné šaláty aj tradičné plnené vajíčka. Je ťažké si bez nej predstaviť...
Kontroverzné použitie zemiakového šalátu rozdelilo ľudí na dva tábory - toto by nikto nečakal
Kontroverzné použitie zemiakového šalátu rozdelilo ľudí na dva tábory - toto by nikto nečakal
Pre mnohých je zemiakový šalát kráľovnou veľkonočného stola. Často ho na sviatky pripravujeme veľa a veľa...
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Pre mnohých ľudí nie je nič lepšie ako mladé zemiaky na obed doplnené šalátom a reďkovkami so smotanou...