Poľovnícky jelení guláš
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
jelenie pliecko
3
ks
cibuľa
trochu
olej
1
PL
mletá červená paprika
300
ml
voda
štipiek
soľ
štipiek
majorán
štipiek
mleté čierne korenie
2
strúčiky
cesnaku
100
g
huby
100
g
sterilizované lečo
postup
Mäso umyjeme, odblaníme a nakrájame na kocky. Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno, opražíme na rozohriatom oleji, prikryjeme a dusíme do zhnednutia. Potom pridáme papriku, mäso, posolíme, okoreníme, prikryjeme a dusíme domäkka. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme nakrájané huby, lečo, pretlačený cesnak, majorán, podlejeme potrebným množstvom horúcej vody a dovaríme.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.