Pridať recept

Poľovnícky jelení guláš

ingrediencie

600 g
jelenie pliecko
3 ks
cibuľa
trochu
olej
1 PL
mletá červená paprika
300 ml
voda
štipiek
soľ
štipiek
majorán
štipiek
mleté čierne korenie
2 strúčiky
cesnaku
100 g
huby
100 g
sterilizované lečo

postup

Mäso umyjeme, odblaníme a nakrájame na kocky. Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno, opražíme na rozohriatom oleji, prikryjeme a dusíme do zhnednutia. Potom pridáme papriku, mäso, posolíme, okoreníme, prikryjeme a dusíme domäkka. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme nakrájané huby, lečo, pretlačený cesnak, majorán, podlejeme potrebným množstvom horúcej vody a dovaríme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.