Pridať recept

Baranie kotlety na víne

ingrediencie

1 kg
baraní chrbát
100 g
anglická slanina
trochu
olej
1 ks
cibuľa
100 g
šampiňóny
150 ml
červené víno
2 PL
ostrý kečup
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ

postup

Mäso umyjeme, odblaníme, zbavíme tuku, nasekáme na kotlety, mierne naklepeme, osolíme a okoreníme. Slaninu nakrájame nadrobno, rozškvaríme a vyberieme. Do výpeku pridáme trochu oleja, mäso opečieme z oboch strán a preložíme na nahriate taniere. Do výpeku dáme očistené nakrájané šampiňóny, cibuľu nakrájanú na tenké kolieska, opražíme,zalejeme vínom, kečupom, posolíme a krátko podusíme. Kotlety prelejeme vriacou omáčkou, posypeme rozškvarenou slaninou a podávame so zemiakovou kašou a hráškom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať