Pridať recept

Pikantná roštenka

ingrediencie

600 g
hovädzia roštenka
trochu
olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1 PL
horčica
trochu
hladká múka
1 ks
cibuľa
1 ks
červená paprika
1 ks
oranžová paprika
1 ks
čili paprička
200 ml
zeleninový vývar
200 g
zemiaky
3 ks
celé nové korenie
1 PL
mletá červená paprika
1 ks
bobkový list
2 PL
kečup
trochu
petržlenová vňať

postup

Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na malé reznníky, okrajové blany narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany potrieme horčicou a obalíme v hladkej múke. Na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán. Vo výpeku opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno, štipľavú papričku, papriku nakrájanú na kocky. Potom pridáme mletú papriku, bobkový list, nové korenie, mäso, podlejeme horúcim vývarom, prikryjeme a dusíme 30 minút. Potom pridáme zemiaky nakrájané na kocky, kečup, osolíme, podlejeme potrebným množstvom horúcej vody, prikryjeme a dusíme domäkka. Nakoniec posypeme nasekanou vňaťou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Domáce lečo
Poctivé domáce lečo z voňavej zeleniny + TRADIČNÝ a rokmi overený recept
Keď sa povie leto v pohári mnohí z nás si predstavia práve lečo.
Plnená paprika
Ako pripraviť najlepšiu plnenú papriku
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.
Zelená paprika
Nepodceňujte zelenú papriku: Jej všestrannosť v kuchyni vás prekvapí
Zelená paprika môže byť sladká i štipľavá, hrubostenná i tenkostenná. Za klasickú „kuchynskú“ papriku...
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.
Bryndzová nátierka s cibuľou a paprikou
Paprika
Paprika je zelenina, ktorá pochádza zo strednej Ameriky, odkiaľ sa rozšírila do celého sveta. Po tom, čo sa...