Džús z tamarila
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
tamarilo
200
g
cukor
1,5
litre
voda
postup
1.
Tamarilo dôkladne umyjeme, potom dáme do vriacej vody na 4 minúty. Šupku pozdĺžne narežeme a odstránime. Dužinu nasekáme.
2.
Do hrnca dáme 1,5 litra vody a privedieme k varu. Dužinu tamarila nadrobno nakrájame a pridáme vo vriacej vody spolu s cukrom. Varíme, kým ovocie nezmäkne, asi 20 minút. Potom odstavíme z ohňa a necháme vychladnúť.
3.
Po vychladnutí zmes dohladka rozmixujeme. Pre neskoršie použitie môžeme zmesou naplniť čisté sklenené fľaše. Ak by bol džús príliš silný, pri konzumácii ho zriedime vodou.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.