Polievka z jarabíc
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
jarabica
trochu
soľ
1,25
litre
voda
trochu
celé čierne korenie
250
g
zemiaky
100
g
mrkva
100
g
kapusta biela hlávková
30
g
masť
postup
1.
Očistené a umyté jarabice vložíme do osolenej vody, okoreníme celým čiernym korením a uvaríme do polomäka. Potom jarabice vyberieme, vykostíme, mäso pokrájame na malé kúsky, kosti vložíme späť do polievky a varíme ešte 40 až 50 minút.
2.
Očistené zemiaky, kapustu a mrkvu postrúhame, opražíme na masti, zalejeme precedeným vývarom, pridáme krájané mäso a všetko spolu uvaríme do mäkka. Hotovú polievku ochutíme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.