Baranie stehno na bretónsky spôsob
150
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
ks
baranie stehno
250
g
biela fazuľa
2
strúčiky
cesnaku
2
PL
paradajková kaša
vývar
masť
petržlenová vňať
soľ
postup
1.
Najprv si odstránime blany na stehne a potom očistíme, osolíme. Na vymastený pekáč pridáme stehno, pokrájanú na drobno cibuľu, rozotrieme cesnak a do predhriatej rúry dáme piecť na cca 1,5 až 2 hodiny. Po hodine pečenia pridáme paradajkovú omáčku, trochu vývaru a vopred uvarenej fazule. Hotové stehno pokrájame na kúsky.
2.
Na konci môžeme podávať obloženú fazuľu na ktorú posypeme petržlenovú vňať+ešte pridáme zelený šalát.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.