Pridať recept

Baranie rebierka na spôsob Carignam

ingrediencie

8 ks
baranie rebierka
100 g
strúhanka
100 g
bravčová masť
50 g
parmezán
50 g
hladká múka
15 g
maslo
3 dl
paradajková omáčka
2 ks
vajce
1 ks
citrón
soľ

postup

1.
Rebierka si dôkladne očistíme a jemne naklepeme, no nezabudneme aj posoliť. Obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke s postrúhaným parmezánom. Napokon opečieme z obidvoch strán na rozpálenej masti a vypražíme do zlatistá.
 
2.
Na tanier podávame s pokvapkaným roztopeným maslom, koleskom citróna a ešte zemiakovú kašu. Paradajkovú omáčku podávame osobitne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať