Baranie rebierka na spôsob Carignam
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
baranie rebierka
100
g
strúhanka
100
g
bravčová masť
50
g
parmezán
50
g
hladká múka
15
g
maslo
3
dl
paradajková omáčka
2
ks
vajce
1
ks
citrón
soľ
postup
1.
Rebierka si dôkladne očistíme a jemne naklepeme, no nezabudneme aj posoliť. Obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke s postrúhaným parmezánom. Napokon opečieme z obidvoch strán na rozpálenej masti a vypražíme do zlatistá.
2.
Na tanier podávame s pokvapkaným roztopeným maslom, koleskom citróna a ešte zemiakovú kašu. Paradajkovú omáčku podávame osobitne.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.