Pridať recept

Pórová omeleta s rajčiakmi

ingrediencie

300 g
pór
1 PL
masť
soľ
potlčená rasca
muškátový kvet
4 ks
rajčiak
4 ks
vajce
1 PL
petržlenová vňať
2 PL
mlieko

postup

1.
Póry očistíme, pokrájame a opražíme v rozohriatej masti. Pridáme pokrájané rajčiaky, opražíme, osolíme, ochutíme potlčenou rascou a muškátovým kvetom.
 
2.
Potom rozšľaháme vajcia s posekanou petržlenovou vňaťou a mliekom, polejeme póry s rajčiakmi a necháme stuhnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
3 výborné omelety
3 výborné omelety nielen na ráno
Omeleta ako perfektný štart i záver dňa.
Omeleta
Všetci ju robíme, ale takmer nikto nepozná túto fintu! Takto pripravíte úžasnú krémovú omeletu, zabudnite na starý spôsob
Milovaná omeleta. Je jednoduchá, rýchla, ale nie vždy krémová. Prečo? Skúste to urobiť inak!
Pórové špeciality
Čo dnes variť? 8 tipov na chutný obed s pórom
Kúpili ste v obchode pór a teraz hľadáte inšpiráciu ako ho zúžitkovať? Už hľadať nemusíte, u nás si zaručene vyberiete.
Root vegetables
Viete, ktorú zeleninu by ste mali mať počas leta doma? Pozrite sa, či máte aspoň jednu!
Lokálnu zelenina je zdravá, dokonale čerstvá a nemusí sa dovážať. Viete ktorých päť superpotravín v lete...
por
Fotonávod: Ako očistiť pór
Pór sa výborné hodí pod mäso, môžete z neho pripraviť chutnú polievku alebo slaný koláč. Z póru...
Bielkovinové lievance s nízkym obsahom sacharidov bez múky
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...