Ostrieže s cesnakom
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
ryba
hydinový vývar
soľ
potlčená rasca
1
ks
cibuľa
6
strúčikov
cesnaku
1
PL
masť
1
ČL
maslo
3
PL
strúhanka
postup
1.
Ostrieže očistíme, vypitváme a vložíme do kastróla. Podlejeme vývarom, osolíme, posypeme rascou, postrúhanou cibuľou, pridáme rozotretý cesnak a varíme 20 minút.
2.
Potom ostrieže scedíme, vložíme do vymastenej ohňovzdornej misy, pokvapkáme roztopeným maslom, posypeme strúhankou a zapečieme vo vyhriatej rúre.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.