Karamelový krém
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
kryštálový cukor
5
dl
mlieko
30
g
práškový cukor
1
PL
krémový prášok
3
ks
vajce
postup
Karamel si spravíme z kryštálového cukru. Do neho pridáme 0,5 dl vriacej vody a necháme rozpustiť. Potom dolejeme mlieka a privedieme do varu. Zatiaľ si dobre vymiešame práškový cukor, krémový prášok a vajcia. Na túto zmes vylejeme vriace mlieko. Hneď postavíme na oheň a za stáleho miešania privedieme do varu. Napokon dáme odstaviť, necháme vychladnúť a sem-tam premiešame.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.