Pridať recept

Cestoviny so sardinkami a rajčiakmi

Cestoviny so sardinkami a rajčiakmi
Zdroj: muz_s_vareskou

ingrediencie

300 g
široké rezance
soľ
olivový olej
40 g
maslo
1 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnaku
4 ks
rajčiak
1 konzerva
sardinky
mleté čierne korenie
trochu
strúhanka

postup

1.
Rezance uvaríme vo vriacej osolenej vode a po scedení polejeme olejom a premiešame.
 
2.
Na rozohriatom masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme pokrájané na menšie kúsky rajčiaky a dusíme domäkka. Potom pridáme sardinky, korenie, trochu strúhanky a chvíľu opečieme. Zmes premiešame s rezancami a podávame ozdobené s petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Banánový chlieb Chrissy Teigen s kúskami čokolády a kokosovými lupienkami
Chutné recepty od známych modeliek: Dnes varia a pečú Miranda Kerr, Chrissy Teigen a Kylie Jenner
Vláčne jablkové muffiny, banánový chlebík s kúskami čokolády a super rýchle ramen rezance.
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
15-minútové cestoviny na tie najchutnejšie spôsoby: Zásoba perfektných receptov pre zaneprázdnených, zamilujete
15-minútové cestoviny na tie najchutnejšie spôsoby: Zásoba perfektných receptov pre zaneprázdnených, zamilujete si všetky!
Hľadáte rýchle a chutné recepty na cestoviny? Tu ste správne! Máme pre vás 10 najpopulárnejších druhov...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...