Zaprávané hovädzie srdce
120
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
hovädzie srdce
100
g
koreňová zelenina
1
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
soľ
celé čierne korenie
nové korenie
1
ks
bobkový list
80
g
olej
40
g
hladká múka
trochu
sójová omáčka
cuketa
kápia
trochu
mletá červená paprika
postup
1.
Hovädzie mäso a koreňovú zeleninu, cibuľu, cesnak dáme variť. Do vody pridáme soľ, 5 zrniek čierneho korenia a 2 zrnká nového korenia, bobkový list a uvaríme do mäkka. Srdce vyberieme a pokrájame na menšie kúsky.
2.
V hrnci na horúcom oleji opražíme múku, zalejeme ju vývarom, pridáme na kocky pokrájanú cuketu, kapiu a dusíme domäkka. Potom pridáme pokrájané srdce. Šťavu nakoniec ochutíme sójovou omáčkou, mletou červenou paprikou a chvíľu povaríme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.