Pridať recept

Bravčový jazyk na cesnaku

ingrediencie

3 ks
bravčový jazyk
60 g
masť
3 strúčiky
cesnaku
soľ
hlávkový šalát

postup

1.
Bravčové jazyky uvaríme v osolenej vode do mäkka. Po uvarení ich dáme do studenej a hneď olúpeme. Každý jazyk rozrežeme na plátky.
 
2.
Na rozpálenú masť pridáme cesnak so soľou a opražíme na ňom plátky jazykov z oboch strán. Takto upečené podávame s hlávkovým šalátom a kolieskami cibule. Môžeme podávať spolu s opečenou bravčovou pečeňou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Cesnak
Ako správne konzumovať cesnak, aby sme využili čo najviac jeho fantastických benefitov
O cesnaku sa často hovorí ako o prírodnom antibiotiku. Už naše staré mamy využívali jeho liečivé účinky...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Najlepší a najjednoduchší cesnakový chlieb: Toto musíte vyskúšať
Najlepší a najjednoduchší cesnakový chlieb: Toto musíte vyskúšať
Názory na cesnak sa rôznia. Niektorí ho nemôžu cítiť, iní prisahajú na jeho liečivé vlastnosti. A...
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...