Pridať recept

Baranie mäso na ihle

ingrediencie

500 g
baranie stehno alebo chrbát
2 ks
cibuľa
petržlenová vňať
mäta prieporná
3 PL
olej
1 PL
ocot
trochu
mleté čierne korenie
soľ
200 g
slanina
2 PL
roztopené maslo

postup

1.
Mäso pokrájame na rovnaké kocky. Tie naložíme na pár hodín do zmesi z oleja, octu, mleté čierneho korenia, soli posekanej petržlenovej vňate, mäty priepornej a cibule. Pred pečením alebo grilovaním ich necháme odkvapkať.
 
2.
Na ihlu striedavo napichujeme mäso, cibuľu a slaninu. Potrieme ich maslom a opekáme na otvorenom ohni alebo rošte zo všetkých strán. Podávame s chlebom a horčicou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať