Pridať recept

Japonské filé

ingrediencie

4 ks
rybie filé
trochu
citrónová šťava
100 g
maslo
1/2 šálka
kyslá smotana
trochu
petržlenová vňať
1 zväzok
polievková zelenina
3 ks
mandarínky
2 PL
nastrúhaný syr
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ

postup

Porcie ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme odstáť. Polievkovú zeleninu pokrájame, podusíme na masle, na ňu poukladáme filé, posekanú petržlenovú vňať, posolíme, posypeme čiernym korením, zalejeme smotanou a na vrch položíme mesiačiky mandarínok. Zasypeme strúhaným syrom a zapečieme asi na 20 minút. Podávame s ryžou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať