Jednoduchý hrozienkový koláč
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
maslo
100
g
kryštálový cukor
500
g
nízkotučný tvaroh
1
ks
vajce
3
PL
detská krupica
1
balíček
vanilínový cukor
1/2
balíček
prášok do pečiva
citrónová kôra
hrozienka
postup
Zmiešame cukor s maslom a postupne pridávame ďalšie suroviny. Vylejeme do vymastenej a vysypanej tortovej formy. Pečieme približne 40 minút pri teplote 140°C. Pred pridaním hrozienka namočíme na 10 minút do vody. Podľa chuti môžeme miesto hrozienok pridať jahody alebo ktorékoľvek iné ovocie.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.