Pridať recept

Šalát z levočskej klobásy

ingrediencie

250 g
zemiaky
250 g
levočská klobása
3 ks
jarná cibuľka
1 ks
pór
soľ
mleté čierne korenie
rasca
majorán
1 ČL
ocot

postup

1.
Zemiaky v šupke uvaríme, dáme vychladnúť, ošúpeme a pokrájame. Klobásu olúpeme a pokrájame na kolieska. Cibuľky a pór tiež pokrájame na kolieska.
 
2.
Všetko spolu premiešame, osolíme, pridáme mleté čierne korenie, rascu a majorán. Pokvapkáme octom a premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Jarné šaláty, ktoré sú sýte a ľahké zároveň
Jarné šaláty, ktoré sú sýte a ľahké zároveň
5 fantastických šalátov, ktoré vás spoľahlivo zasýtia a sú naozaj zdravé a krásne farebné.
Zemiakový šalát a jeho najlepšie verzie
Zemiakový šalát na tie najchutnejšie spôsoby! Tradičné i menej známe verzie, ktoré ohúria
Prinášame vám výber najchutnejších a mimoriadne obľúbených receptov na poctivý zemiakový šalát.
Vylepšené zeleninové šaláty ako hlavné jedlo: Takto si ich zamiluje celá rodina
Zeleninové šaláty ako hlavné jedlá obľubujú skôr ženy. Pre deti sú menej lákavé a muži majú pocit,...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Chcete získať späť energiu po sviatočnom prejedaní? Jedzte túto zeleninu!
Chcete získať späť energiu po sviatočnom prejedaní? Jedzte túto zeleninu!
Aromatická, korenistá zelenina dodáva šalátom nádherný rozmer, je zdravá a mnohí tvrdia, že má dokonca...
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...