Pridať recept

Rýchla torta

ingrediencie

2 ks
smotana na šľahanie
2 ks
puding bez varenia
1 ks
mandarinkový kompót
3 ks
korpus

postup

Do misky si dáme šľahačku na šľahanie, pridáme puding. Polovicu pixle mandarínok, trosku mandarínkovej vody a vyšľaháme. Potom vezmeme korpus natrieme ho týmto krémom. Dáme korpus nato ďalší a opäť si pripravíme krém ako predtým. Po spravení torty ju je potrebne dať aspoň na 2 hodinky do chladničky, ale chutnejšia je keď stoji aj deň. Potom si ju pred papaním môžeme potrieť šľahačkou alebo niečím podľa chuti.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Oriešková torta z lieskovcov
Piškótový korpus 6x INAK
Nadýchaný piškótový korpus je základ každej dobrej torty, slávnostných rezov, chutnej rolády. Máte pocit,...
Karamelový cheesecake
Fantastický karamelový cheesecake
Tri vynikajúce vrstvy tvoria tento výborný zákusok: chrumkavý korpus z čokoládových sušienok, jemný krém...
Fondán a marcipán
Domáci marcipán a fondán: Overené recepty a postupy na ich prípravu
I keď sú dnes v móde nahé torty alebo krémové zdobené ovocím, stále si veľa ľudí potrpí na klasike. Z...
Torta Panna cotta: Ľahučký dezert z čokoládovej a jahodovej peny
Svieža torta utkaná z peny z bielej čokolády a čerstvých jahôd.
Smotanová torta s ananásom
Slávnostná ananásová torta: Táto silvestrovská pochúťka sa topí v ústach, prevalcuje aj ten najlepší cheesecake!
Chystáte silvestrovskú oslavu a hľadáte recept na slávnostnú tortu? Táto ananásová je vynikajúca a zvládne...
Aj vy dávate preč bielu šupku z mandarínok? Veľká chyba!
Neodlupujte ju! Viete, prečo by sme mali jesť bielu šupku mandarínok?
Aj vy dávate preč bielu šupku z mandarínok? Veľká chyba!