Lievance z jahodového kefíru
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
ml
jahodový kefír
3
ks
vajce
1
PL
práškový cukor
3
PL
tuk na pečenie
2
hrnčeky
polohrubá múka
1
balíček
vanilkový cukor
1
ks
kyslá pochúťková smotana
štipiek
soľ
postup
1.
Žĺtky rozmiešame v osolenom jahodovom kefíre a pridáme cukor. Potom primiešame polohrubú múku a nakoniec tuhý sneh, ktorý sme vyšľahali z bielkov.
2.
Panvicu na lievance vymastíme olejom a opekáme z oboch strán dozlata. Hotové servírujeme so smotanot, ktorú sme vymiešali s vanilkovým cukrom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.