Tarta de Santiago
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
vajce
1
PL
voda
125
g
cukor
trochu
škorica
400
ml
múka
Plnka
4
ks
vajce
práškový cukor
1
ks
citrón
250
g
mandle
škorica
postup
1.
Vymiešame spolu vajce, cukor a škoricu. Pridávame múku, až kým nevznikne penistá hmota.
2.
Plnka: Vajíčka, cukor a citrónovú kôru vymiešame do penista. Pridáme nastrúhané mandle a škoricu.
3.
Zmes naplníme do tortovej formy a pečieme v predhriatej rúre asi 25 až 30 minút pri teplote 180 °C. Povrch torty môžeme ozdobiť práškovým cukrom podľa šablóny.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.