Pridať recept

Mätový likér

12
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 hrste
mäta
1/4 liter
vodka
1/4 liter
voda
200 g
krupicový cukor

postup

Mätu piepornú pokrájame na drobno, vložíme do fľaše a zalejeme prevarenou vodou. Dôkladne uzavrieme a dáme na päť dní na slnko alebo v horšom prípade k peci. Potom alkohol zlejeme a doplníme ho vodou prevarenou s cukrom a pretrasieme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Demjan.F
22.10.2016 23:56 | |
+7 -0
Super recept už len ho pochopiť, asi recept na likér bez alkoholu ...
najcena
15.5.2014 13:24 | |
+75 -7
sorry ale som nepochopil "Mätu piepornú pokrájame na drobno, vložíme do fľaše a zalejeme prevarenou vodou." Dáme na 5 dní na slnko a potom alkohol zlejeme ? aký alkohol ? ako sa tam vôbec dostal ????