Pridať recept

Video: Ravioli plnené ricottou

ingrediencie

1 kg
hrubá múka
3 ks
vajce
soľ
500 g
bravčová panenka
150 g
syr
150 g
sušené hríby
syr Ricotta
cesnaku
pasírované paradajky
olivový olej
bazalka
petržlen

postup

1.
Z múky a vaječných žĺtkov vypracujeme cesto, ktoré necháme ½ hodiny odstáť. Cesto vyvaľkáme natenko a formujeme ravioli, plníme ich Ricottou, do ktorej sme primiešali nastrúhané Pekoríno. Ravioli varíme vo vriacej vode len krátko, pokiaľ vyplávajú na povrch. Bravčovú panenku nakrájame, osolíme a naplníme zmesou nasekaného petržlenu, postrúhaného Pekorína a cesnaku. Sformujeme závitky, ktoré spevníme ihlicami a dáme variť do vody. Pridáme očistené a nakrájané huby, olivový olej, pasírované paradajky a niekoľko lístkov bazalky. Hotové ravioli podávame s paradajkovou omáčkou a mäsom, ozdobené nastrúhaným Pekorínom a bazalkovými lístkami.Vo video-ukážke môžete vidieť postup prípravy receptu Ravioli plnené ricottou.
 
2.
http://videoalbumy.azet.sk/videorecept/LYPPlcUqqhYQmmdz/
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Čerstvé syry
Čerstvé syry vždy jemné a svieže: Takto ich najlepšie využijete v jarnej kuchyni
Čerstvé syry majú krémovú mäkkú, hrudkovú alebo polotvrdú konzistenciu. Využívajú sa pri varení...
Ricotta Cheese
Taliansky jemný krémový syr - Ricotta!
Ricottu radíme medzi krémové syry, ktoré sa vyrábajú z tepelne ošetrenej sladkej syrovátky. Konzistenciou...
Tvaroh
Vyrobte si doma poctivý tvaroh, čerstvý syr či ricottu: Je to jednoduché!
Nie každý má možnosť dostať sa ku kvalitným domácim mliečnym výrobkom. Našťastie pomocou jednoduchých...