Pridať recept

Rezance s kapustou

8
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
hladká múka
3 ks
vajce
trochu
vlažná voda
štipiek
soľ
trochu
masť
1 kg
hlávková kapusta

postup

1.
Cesto na rezance: Všetko spolu miesime, pridáme vlažnú vodu, musí sa nám urobiť bochník, ktorý rozdelíme na 3 časti. Každú jednú časť vyvaľkáme a nakrájame na rezance. Rezance dáme do vriacej vody mierne osolenej, scedíme ich.
 
2.
Kapustu podľa potreby nakrájame na kratšie časti. Na panvicu si dáme rozpustiť trochu masti. K roztopenej masti pridáme nakrájanú kapustu a na slabom plameni necháme podusiť. Rezance opláchneme a pridáme ich k zmäknutej kyslej kapuste. Rezance s kapustou premiešame a necháme ich spolu prehriať. K roztopenej masti pridáme nakrájanú kapustu a na slabom plameni necháme podusiť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať