Pridať recept

Papriková klobása

ingrediencie

5 kg
bravčové mäso
3 kg
bôčik
160 g
soľ
4 strúčiky
cesnaku
35 g
mletá štipľavá červená paprika
70 g
mletá červená sladká paprika
20 g
potlčená rasca

postup

1.
Mäso pokrájame na väčšie kocky a osolíme. Cesnak pretrieme, primiešame k mäsu a necháme postáť 4 až 5 hodín.
 
2.
Potom pridáme mleté červené papriky, rascu a zomelieme. Zmes dobre vymiešame a naplníme do umytých bravčových čriev.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...