Pridať recept

Pesto z medvedieho cesnaku a vlašských orechov

Pesto z medvedieho cesnaku a vlašských orechov
Zdroj: amag2

ingrediencie

1 zväzok
medvedí cesnak
100 ml
extra panenský olivový olej
1 hrsť
vlašské orechy
morská soľ
citrónová šťava

postup

Pokrájame listy cesnaku, potom ich vložíme do mixéru, prilejeme olej, orechy a soľ. Rozmixujeme na kašovitú konzistenciu. Ak je to potrebné pridáme ešte olej, orechy alebo cesnak, všetko podľa chuti. Na koniec pesto dochutíme citrónovou šťavou.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
19.4.2017 09:38 | |
+23 -2
a potom čo s tým dať do pohárov?
Podobné články
Tradičné suroviny v netradičných kombináciách. Skúste tento teplý šalát!
Nezvyčajná kombinácia chutí, ktorá pôsobí sviežo a je naozaj chutnou lahôdkou. Aj pre tých, ktorý toto...
Medvedí cesnak
Jeho sezóna už začala, ALE POZOR! Takmer každý si ho mýli s touto jedovatou rastlinou! Vyskúšajte aj naše recepty s medvedím cesnakom
Jeho sezóna je krátka, preto si ho doprajte čo najčastejšie a v tých najlepších receptoch. Viete, že mnoho...
Trojuholníčky s medvedím cesnakom a údeným syrom
Nebudete stíhať dokladať! Geniálne trojuholníčky s medvedím cesnakom a údeným syrom, je to pochúťka ako hrom, uložte si recept na Veľkú Noc!
Čím prekvapiť návštevu? Upečte im dnes dokonalé kysnuté trojuholníčky s medvedím cesnakom a údeným syrom. Bomba!
TOP
Zbierka najlepších receptov s medvedím cesnakom: Najlepšie recepty s medvedím cesnakom: Jeho sezóna už začala,
Zbierka najlepších receptov s medvedím cesnakom: Jeho sezóna už začala, pri zbieraní nezabudnite urobiť túto jednu vec
Sezóna medvedieho cesnaku je v plnom prúde a my sme si pre vás pripravili výber tých najlepších receptov. Nech...
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...
Krémový špenát: Univerzálna, delikátna príloha
Zelený štvrtok: Recepty od raňajok až po večeru s pochúťkami zo špenátu, medvedieho cesnaku či mladej žihľavy
Zelený štvrtok so sebou prináša nádherné a najmä veľmi chutné recepty. Inšpirujte sa a vyberte si z našej...